Söndag 18 April

De senaste dagarna har vi sprungit och kollat posten stup i kvarten, vi väntar nämligen paket från Svedala. Svenska karameller :) Men än har inget paket dykt upp, fast den som väntar på något gott..

Igår bjöds det än en gång på en filippinsk fest och som vanligt var det hur trevligt som helst. Och som vanligt bjöds det på en massa god mat och som vanligt åt man sig bokstavligen proppmätt. Kyckling tillagad på olika sätt, vårrullar, pancit, potatis i lönnsirap och såklart deras ris. Bland annat det blev vi bjudna på, vi fick också smaka på grishud som var tillrett på ett sätt så att det såg ut som stora jordnötsringar och hade ungefär samma konsistens. Det smakade inte bra... Vanligtvis älskar jag deras mat och allt dom bjuder på men de där grishuds-crackers, det var inte gott.
Det var mycket folk igår, många nya ansikten. Träffade bland annat en tjej från Japan, hon var hur trevlig som helst, kom från Kawasaki. Tyvärr åker hon hem om bara några dagar.
Dom anordnade festen igår eftersom att Rizza (som bor här i huset) åker hem om 4 dagar så det var en avskedsfest för henne.

Idag tänkte vi åka upp på berget men det blev aldrig av, vilade smalbenen ytterligare en dag. På förmiddagen gick vi ut och låg i solen ett tag men sen drog det ihop sig så då var det inte speciellt roligt att ligga ute. Sent på eftermiddagen kom dock solen tillbaka och den värmde på bra så vi bestämde oss för att bygga en snösoffa här på gården, den blev faktiskt riktigt lyckad. Med våran fina yogamatta till blev den perfekt!

Det ser ut att bli fint väder här framöver, fast det är lika bra att inte tro för mycket. Vädret ändras så sjukt fort här. Men imorgon blir det iaf att åka skidor, förhoppningsvis är mina smalben redo igen :)

Se själv, är den inte vacker?

Krisseman tog sig lite vatten från backen, hur gott som helst. Mycket godare än det som är i kranarna här, det är sjukt hur klart allt vatten i naturen är här. Även i alla diken är vattnet glasklart.




Hoppas att ni inte blåser bort där hemma!
Godnatt

Kommentarer
Postat av: Lena/Håkke

Go´morron!

Ni ska se att påskharen skuttar in till er under påsk!

De är bra på att ta tillvara allt från råvaran vi kanske ska tänka så vi också.

Ser ut skönt på bilderna. Idag har vi strålande sol och vindstilla. Ska ut och kratta.

Ha det gott!

Kramar till er!

2011-04-19 @ 10:25:12
Postat av: Jan Hjärtström

Härliga filmer med bra musik

2011-04-19 @ 22:18:25
Postat av: stig forsberg

Inte får ni sitta jäsa sådär i sommar!Å vilka fiskar

jag får isjön mellan två berg.Sug på de Krisse!

Jag ÖNSKAR ER EN RIKTIGT GLAD PÅSK

2011-04-20 @ 12:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0