Måndag 11 April

Dagvild är något som man verkligen har blivit här. Man har nästan aldrig koll på vad det är för dag och man har aldrig fått den där känslan som man känner hemma då det är helg eller den där jobbiga känslan då helgen är över. Här känns varje dag likadan. Men det är faktiskt ganska skönt, det känns verkligen som att man lever i nuet :) Det känns skönt att ta ett break från alla vardagliga rutiner och bara vara och göra det man exakt känner för.

Skidåkningen idag då? Den var grym :) 23cm nysnö, så vi fick oss några rejäla pudersvängar. Nu har det dessutom börjat bli mindre turister här, vilket är skönt. Nu slipper man stå i liftkö i 20 minuter, fast det kommer nog komma en hel del folk snart. Mellan 15-24 april anordnas en stor festival här som kallas Telus World Ski & Snowboard Festival. Bland annat konserter och olika slags tävlingar kommer att ta plats, tror att det kommer att bli en höjdare!




Kommentarer
Postat av: Marie å Peder

Det låter härligt att kunna ta dagen som den kommer det är ni ju värda var rädd om er många kramar till er hälsar mormor å morfar

2011-04-13 @ 18:58:07
Postat av: stig forsberg

Ni har de bra! Håkans häls är noterat. Tack så mycket

lönnsirapen med tillb.Nu ligger ja långt fram i fisket

0,5 1,0 kg i sjön mellan två berg. mvh stig

2011-04-13 @ 19:56:54
Postat av: Mona

Att ta dagen som den kommer och att kunna leva i nuet är jätte härligt. Man lyckas ju ej alltid med de, men bra då de går. Naturen verkar så obeskrivligt vacker. Önskar att jag kunde komma och hälsa på er innan ni åker hem. Men ni får ha bildvisning sen hemma.



Skickat med Andrea en massa godis och de andra som du ville ha Lisa. Så snart får ni mer att mumsa på :)



Ha de gott. Kramar i massor.

2011-04-14 @ 14:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0