Onsdag 20 April

Äntligen är det dags för lite skidåkning! Planen var att vi skulle åka skidor igår men jag känner fortfarande av smalbenen en aning.. Så idag blir det att ta det riktigt lugnt i backen och mer än lugnt kommer det nog inte bli. Krisse ska nämligen åka bräda, polacken ska lära honom! Hur det går får vi snart se :)

Även fast det inte blev någon skidåkning igår så hade vi faktiskt en riktigt trevlig dag. Medans jag testade skidorna här på gården och kände efter i smalbenen så fick vi besök av en liten fågel, en ganska vacker sådan. Stellar Jack kallas den, den är svart och blå. Vi döpte den till Stella. Vi matade den med lite bröd och såklart fotade vi den, den är dock inte lika orädd som Whiskey Jackfågeln. De fåglarna kan man ju till och med mata från munnen.
Efter att vi matat Stella litegrann for vi in till Village och kikade på festivalen. Överallt fanns det olika stånd som delade ut gratisgrejer! Och gratis är ju alltid gott. Vi fick med oss allt möjligt, beef jerkey, klubbor, shampoo, solglasögon, mobilfodral, milk2go, kondomer, hot sauce. Ja det var nästan som julafton.
På tal om solglasögonen var det ju inte vilka solglasögon som helst, inte för Krisse iaf. När vi går inne i Village får han syn på ett ps3stånd, såklart ville han dit. Gissa vad som fanns där inne? Jo, fifa såklart. Och såklart skulle Krisse spela. När vi gick därifrån så delade dom ut diverse saker, bland annat solglasögon och på solglasögonen stod det Playstation och alla tecken, men solglasögonen verkade inte vara för alla. Tillslut frågade iaf Krisse om han kunde få ett par och det fick han, han är rätt så stolt över dom just nu. Haha

Nej mina vänner, nu ska vi ut och åka! Vädret är dock inte på topp men det ska bli skönt att ta sig ut iaf :)
Men först ska ni få lite bilder.

Stella!



Bilder från Village

Här ser man en del av hans solglasögon!



När vi kom hem hade vi faktiskt lite eftermiddagssol (en aning mer än dom i solsidan), så vi slängde oss på våran finfina soffa.

Kommentarer
Postat av: Peder å Marie

kära vänner vilka härlig kort frän fågel njut av tiden ni har kvar i canada må gott var rädd om er kramar mormor å morfar

2011-04-20 @ 22:06:04
Postat av: Mona & Jocke

2011-04-21 @ 07:32:54
Postat av: Mona & Jocke

Hej! Hoppas att skidåkningen gått bra idag. Vilken söt liten pippi. Ja gratis är ju alltid gott :) . Jag sitter o leker med Jockes Iphone4, kan bara konstatera att jag oxå vill ha!!! Jocke vill att ni kollar upp vad en hund pejl Garmin Astro D

C 40 kostar. Snart kommer Dea med allt godis som vi köpt till er. Ha de så bra. Vi saknar er. Kramar från oss. GLAD PÅSK!!!

2011-04-21 @ 07:46:31
Postat av: Lena/Håkke

Hej!

Det var den pippin vi såg hos Cora/Abraham, den är jätte vackert.

Såg svanar förra veckan. Nu längtar jag efter storspoven.

Spelade Nickelback? Hi,hi

Hjälpte benmassagen?

Ha det bra och Glad Påsk önskar vi er!

PåskKramar

2011-04-21 @ 09:48:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0