Måndag 23 Maj

Ja nu har vi inte riktigt lika tur med vädret, nu är det grått igen.. Men det är ju egentligen det vi är van vid här, fast nog är det lite tråkigt allt. Igår hade vi en rätt så slö dag, vi kollade på hockey då Vancouver spelade. Senare for vi in till Village och lyxade till det med att gå och äta middag på Opa! Polacken följde också med, första gången han åt där och han tyckte det var supergott, vilket det är.
När vi kom hem for vi alla tre ut på en liten cykeltur, vi for upp till utkiksplatsen över Green Lake och satt där ett tag, så härligt! Påväg hem såg vi två björnar. Nu har jag sett björn 14 gånger!
Efter cykelturen slog vi på en film, Hangover. Vi ska nämligen gå och se Hangover 2 på bio på torsdag så vi såg den första för att friska upp minnet lite.

Mateusz och Krisse vid Green Lake Look Out :)


Just nu sitter jag och försöker få bort ett virus på min dator... Lyckades få virus igårkväll! Om jag har ärvt lite datakunskaper av pappa så borde jag nog lyckas få bort det :)
Vad gör Krisse då? Jo han sitter och bygger en hummingbird feeder, alltså en kolibrimatare. Igår såg vi ett hus som hade två stycken, visserligen inte hemgjorda, men det var kul att se. Det var säkert 4-5 stycken kolibris som var där och åt! Det ska bli spännande att se om hans verk fungerar, då kan man förhoppningsvis ta fina bilder på dessa exotiska fåglar.


Kommentarer
Postat av: Lena/Håkke

Hej!

Va häftigt med kolibrimatare,hoppas ni får se dem.

Vi ses på månkväll kl.22.30.

Sussa gott!

2011-05-24 @ 08:30:13
Postat av: Peder å Marie

snygg matare med blommor där måste dom trivas fina bilder kramar mormor å morfar

2011-05-24 @ 12:36:16
Postat av: Mona

Njut nu av er sista dag imorgon innan ni börjar hemfärden på sön morgon :)LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ!!!

Kramar

2011-05-27 @ 22:47:38
Postat av: Peder å Marie

Vi längtar kommer till Kallax så vi får krama om er

2011-05-28 @ 10:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0