Söndag 8 Maj

Igårkväll åt och drack vi en massa gott, spelade kort och hade det allmänt trevligt med polacken. Vi grillade lax, fläskfilé, svamp och till det hade vi klyftpotatis och tzatziki, en favorit i repris kan man säga :) Sjukt gott även denna gång! Till efterrätt grillade vi äpplen och ringlade honung över dom och kryddade med lite kanel. Ikväll fick Krisse äran att äta upp resterna och jag kokade upp våra sista paltar, gott var det också :)

Idag har vi äntligen haft lite sol här i Whistler! Var längesen sist nu.. Vi for upp i skidbacken, Krisse skulle åka i parken med polacken. Det kryllade dock med folk så det var inte alls kul att åka, plus att föret var inte det bästa. Klistrigt! Nu börjar man verkligen känna sig nöjd med skidåkning, man har fått nog. Det är inte lika roligt nu som tidigare, vilket kanske inte är så konstigt eftersom att vi har åkt hela vintern.




Green Lake från skidbacken :)


I liften påväg upp fick vi syn på den här lilla krabaten! Den var jättesöööt :)



Landade just i sängen efter en snabb cykeltur ner på Alpine Market. Krisse blev sugen på chips en kvart innan stängning så vi trampade järnet, tur att det bara är nedför, annars hade vi nog inte hunnit. Blev en aning tyngre på hemvägen, speciellt de sista 200 metrarna, enbart uppför. Branta uppförs- och nedförsbackar får man om man bor i Whistler ;)
Nu ska vi mysa och kika på Scrubs! Ha en bra dag ni där hemma.

Kommentarer
Postat av: Mona

Hej på er!

Härligt med sol. De har vi oxå idag hela 17g varmt just nu i skuggan. Vad duktiga ni blivit på att laga mat :) . De är ju sååå gott nu när man kan grilla igen utan att behöva stå ute och frysa. Ser att de verkar sjunga på sista versen hos er med snön. De är så skönt att den är borta hemma. Håller på och bakar lite gott som jag ska ta med till Viveka då jag går dit. Sen ska jag sätta igång och baka till er oxå så de finns då ni kommer hem sen. Gott för er att ha till planteringen.

Nu har nedräkningen börjat på allvar tills ni kommer hem!!!

Sussa gott, ha en bra dag imorgon då ni vaknar. Håller tummarna för att ni får sol då oxå.

Kramar i massor.

2011-05-09 @ 10:15:46
Postat av: Lena/Håkke

Go´morron!

Ser ut gott och trevligt med grillparty.

Gullig björn, va häftigt att få se dem typ varje dag.

Ha en bra dag!

2011-05-09 @ 17:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0