Torsdag 5 Maj

Nu kan vi lägga till ytterligare ett djur på våran lista, idag fick vi se en kolibri! Jätteliten var den och flög fort gjorde den, en orange en. På förmiddagen har vi roat oss med att mata fåglar på balkongen, 3 stycken Stellar Jay's och 10 Whiskey Jack's kom på besök. Det är rätt fascinerande att skåda dom :) Och det är roligt när dom kommer så nära som dom gör, man kan få så många roliga och fina bilder! Hann dock inte få någon bild på kolibrin, den var alldeles för snabb.

Efter en stunds fågelmatande cyklade vi till Nesters för att handla lite, det var skönt att få komma ut en sväng :) Cyklarna är dock gräsliga... Så jäkla obekväma!
Ikväll har Terese och Benjamin varit här på besök. Vi har grillat, första gången för i år och det var supergott! Typ det godaste vi har ätit under våran vistelse här i Kanada, haha. Vi grillade fläskfilé, gjorde klyftpotatis och till det gjorde vi en jättegod tzatziki. Efterrätten bestod av en hederlig kladdkaka, det slinker alltid ner! Proppmätta som vi blev så slängde vi oss på soffan och kollade på hockey, det står nu 3-1 i matcher till Vancouver!





MUMS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0